Στο οδοντιατρείο μας οι απονευρώσεις γίνονται με τον πιο συγχρονο τροπο χάρη στις εξειδικευμενες γνωσεις μας,στα ειδικα εργαλεια ακομη και για τις πιο σπανιες περιπτωσεις  και στα ηλεκτρονικά μηχανήματα που διαθέτουμε για το σκοπό αυτό.

Επίσης αναλαμβάνουμε περιστατικά ορθοδοντικής(κλασσικά σιδεράκια, ή και αόρατους νάρθηκες) σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

 

Παναγιώτης Λουράντος D.D.S. 

Χειρουργός Οδοντίατρος

Δεχόμαστε με ραντεβού καθημερινά  8.00-23.00


Λ.Πετρουπόλεως 88, Πετρούπολη

Το Ιατρείο μας, στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο 150 τ.μ. και περιλαμβάνει μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας,UNIT ANTHOS, Μικροσκόπιο (Carl Zeiss), Ψηφιακό Ακτινογραφικό Μηχάνημα (RAY MAGE) , Laser (Diodent Micro 980),ενδοστοματική κάμερα (RAY MAGE) τρία Μηχανήματα Υπερήχων EMS,System B, Obtura, V.D.W, Ειδικά Εργαλεία για την αντιμετώπιση ακόμα και πολύ σπάνιων οδοντιατρικών περιπτώσεων, καθώς και άνετους χώρους υποδοχής που διακρίνονται από την αισθητική και την λειτουργικότητα.

Η αρχιτεκτονική σύλληψη του Ιατρείου είχε ως κύριο στόχο την περιήγηση του επισκέπτη με τέτοιο τρόπο, ώστε η υποδοχή του να γίνεται σε ένα χώρο που να λειτουργεί περισσότερο ως διαδραστικός και λιγότερο ως χώρος αναμονής οδοντιατρείου, με πρόσβαση στο διαδίκτυο, και σε διεθνές δίκτυο τηλεοπτικών καναλιών.

Πρωταρχικό μέλημα στο Ιατρείο μας, είναι η παροχή υψηλής ποιότητας οδοντιατρικών υπηρεσιών σε ένα καθαρό, φιλόξενο και άνετο περιβάλλον. 

Η χρήση υψηλής τεχνολογικής υποδομής, η επιμονή στην λεπτομέρεια και η εμπειρία, εξασφαλίζει υψηλού επιπέδου θεραπεια.Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε στο ιατρειο μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα:

- ορθοδοντική

- παιδοδοντία

- ενδοδοντία

- ενδοδοντικό μικροσκόπιο

- ψηφιακή ακτινογραφία

- ενδοστοματική κάμερα

- γναθοχειρουργική
- εμφυτεύματα
- λεύκανση με laser
- περιοδοντολογία
- προσθετική
- αισθητική οδοντιατρική
- πρόληψη